Voor het maximale resultaat

Hoe werkt webphase voor jou?

Jouw wensen en behoefte staan voorop.

Snel samen rond de tafel.

Ben je geïnteresseerd in een website of webshop? Ontvang dan GRATIS een offerte en we nemen op werkdagen binnen een dag contact met je op. We maken dan snel een afspraak en kijken samen naar je wensen. Daar nemen we graag even de tijd voor, dat voorkomt later onduidelijkheden of vertraging.

Offerte

Op basis van ons gesprek ontvang je binnen een werkdag een offerte waarin we specificeren wat je van ons kunt verwachten en voor welke prijs. Ben je akkoord met de offerte, dan beginnen zo snel mogelijk met het bouwen van jouw site

Aan de slag

We hebben natuurlijk wel gegevens van je nodig. Jij levert de inhoud aan: je bedrijfslogo, de teksten voor op je site, beschikbaar fotomateriaal. Eventueel verzorgen wij, tegen meerprijs, teksten en fotografie voor je.

Concept

Binnen twee weken ontvang je een concept-website. Dat is een werkende website die je op je gemak kunt testen. De site is dan nog niet zichtbaar voor anderen. Je kunt ons doorgeven welke aanpassingen je nog wenst.

Je eigen website gaat ‘live’

Als je helemaal tevreden bent met alle aanpassingen gaan we ‘live’ met de site. Jouw website is nu voor iedereen te bezoeken.